Notícies

Navigation Bar

Torna Setmana Santa, torna el Divertit a Premià de Dalt

Del 7 al 9 d’abril de 2023 el pavelló poliesportiu municipal i l'annex acolliran de nou aquest esdeveniment tan esperat per a les famílies

Above Content Body

Content Core

Les activitats del Divertit, el festival de la infància i la joventut de Premià de Dalt, arrencaran la tarda del divendres 7 d’abril i s'allargaran fins diumenge dia 9. La regidoria de Joventut ha preparat una programació per a infants a partir de 3 anys que es desenvoluparà a l’interior i a l’exterior del pavelló poliesportiu municipal i el seu annex, situats al passeig de Can Balet de Premià de Dalt L'horari del Divertit serà des de les 5 de la tarda a dos quarts de nou del vespre.

Les famílies hi trobaran espais de jocs tant per a petita infància (3-6 anys) com per a infants i adolescents entre 6 i 12 anys; inflables, llits elàstics, tallers creatius i un circuit de cars. L’estrella però del Divertit d’enguany serà l’Xtreme Adrenaline Run, la primera cursa d’obstacles apta per a tots els públics i que consisteix en compartir 16 reptes dissenyats per assolir una màxima interacció, moviment, rang d’acció i joc. Qui hi participi caurà, farà piruetes, equilibris extrems i es tornarà boig d’emoció a mesura que superi els reptes triats.

L’entrada té un preu de 4,50€ per a infants i d’1€ per a les persones adultes. Les heu de comprar en aquest enllaç.

Consulteu la programació fent clic a la imatge.

Below Content Viewlet

Document Actions