Notícies

Navigation Bar

Torna el Gran Recapte!

Les persones voluntàries seran presents als punts de recollida el divendres 24 i el dissabte 25 de novembre a l'entrada de la botiga

Above Content Body

Content Core

El proper novembre s'enceta una nova edició del Gran Recapte: els dies 24 i 25 de novembre de 2023 es durà a terme la recollida física d’aliments amb presència de voluntariat als establiments, mentre que la campanya continuarà fins al 30 de novembre per a les donacions econòmiques.

Des del Banc dels Aliments treballen intensament en la seva organització, per tal que, aquest mes de novembre, el Gran Recapte torni a ser el punt de trobada per a totes aquelles persones, empreses i institucions que volen ajudar a les famílies en situació de vulnerabilitat del nostre entorn.

Tornaran a necessitar de la vostra col·laboració habitual, gràcies a la qual any rere any el Gran Recapte ha esdevingut un dels moviments ciutadans d’acció solidària més importants de Catalunya, persones compromeses amb la solidaritat i la sostenibilitat.

Necessiten del vostre suport i la vostra empenta per fer el Gran Recapte encara més gran!

El voluntariat en el Gran Recapte: peça clau

Les persones voluntàries seran presents als punts de recollida el divendres 24 i el dissabte 25 de novembre a l'entrada de la botiga i portant una armilla identificativa del Banc dels Aliments; faran torns de 4 hores cobrint les botigues més significatives (un miler aproximadament).

Les seves funcions seran engrescar a la clientela a fer donacions físiques d'aliments als punts de recollida remarcant als donants quins son els aliments més idonis (oli, llet, conserves de peix i verdures), evitant al màxim l'aliment fresc i refrigerat, donar informació sobre la funció del Banc dels Aliments i sobre la situació de precarietat alimentària al nostre entorn. No es podran acceptar donacions en diners o xecs. En el supòsit que les persones insisteixin se les hauria d'adreçar a les línies de caixa o bé fer una donació al web granrecapte.com. Una vegada s'acceptin les aportacions físiques s'hauran de dipositar a les banyeres i també recuperar les bosses de tela per poder reutilitzar-les. 

Per a ser voluntari/a a la província de Barcelona heu d'inscriure-us aquí


 

Below Content Viewlet

Document Actions