Notícies

Navigation Bar

Torna el Dinamitza't! Ets un/a professional preparat/da per aportar valor a les empreses en sectors emergents i en creixement?

El programa està pensat per a aquelles persones volen conèixer noves oportunitats laborals i professionals i estan disposades a aportar valor a les organitzacions de futur

Above Content Body

Content Core

Recurs gràfic del dinamitza'tTorna el programa Dinamitza’t de la mà del Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Premià de Dalt. Aquest programa està pensat per aquells/es de vosaltres que voleu conèixer noves oportunitats laborals i professionals i esteu disposats/des a aportar valor a les organitzacions de futur.

T’ajudarem a millorar les teves habilitats i aptituds per assolir els teus objectius laborals o professionals i et facilitarem el camí per arribar-hi. També podràs adoptar un nou rol protagonista i aportar les teves idees a l’organització que triïs per convertir-te en un intraemprenedor/a!

Informa’t i participa al procés de selecció aquest mes de juny. Repetir l’èxit de la passada edició només depèn de tu! T’hi esperem!

Programa Dinamitza't 2016

Programa Dinamitza't 2016

Fitxer: dinamitza_t2016.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 423,88 kB

Recordem l'edició anterior del Dinamitza't

Below Content Viewlet

Document Actions