Notícies

Navigation Bar

Torna “Llegir té premi”

Una iniciativa per promoure la lectura, compartir-la, millorar la comprensió lectora

Above Content Body

Content Core

Els infants i joves amb carnet de qualsevol biblioteca pública de Catalunya, a Premià de Dalt de la Biblioteca Jaume Perich i Escala, poden participar aquest estiu a “Llegir té premi”, la iniciativa per promoure la lectura, compartir-la, millorar la comprensió lectora i apropar els serveis de les biblioteques entre els infants i joves durant les vacances d’estiu.

S’organitza en dues categories individuals, de 8 a 11 anys i de 12 a 16 anys i una tercera categoria per a equips. El carnet de la biblioteca és la targeta que identifica al participant com a usuari de les biblioteques públiques de Catalunya.

El carnet de la biblioteca és personal, intransferible i gratuït, no caduca i el pot sol·licitar tothom.

Els participants podran seleccionar les lectures entre més 1.100 títols en català, castellà, anglès i títols de lectura fàcil. Algunes de les lectures es troben disponibles a la mateixa plataforma, a BiblioDigital, el servei de préstec digital de les biblioteques públiques de Catalunya, o a través de la xarxa de biblioteques públiques.

 

Com participar-hi?

Els participants responen una sèrie de preguntes sobre el que han llegit. Amb els encerts, aconsegueixen punts que els permeten pujar de nivell, desbloquejar peces de l’avatar, guanyar medalles digitals i pujar en les classificacions per optar a més premis.

Aquests premis són rellotges intel·ligents, punts de llibre i lots de llibres infantils i juvenils.

Below Content Viewlet

Document Actions