Notícies

Navigation Bar

Temperatures extremes a partir de dimarts

Es recomana evitar estar a l’aire lliure les hores centrals de dia i tenir especial cura de les persones grans i els infants

Above Content Body

Content Core

Protecció Civil de la Generalitat ha activat el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per onada de calor davant la previsió de temperatures extremes a partir de dimarts i que s'allargaran tota la setmana.

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu que les temperatures més elevades a partir de dimarts afectin les comarques del Segrià, Noguera, Pla d’Urgell i Garrigues. L’episodi de calor es mantindrà al llarg de tota la setmana.

Protecció Civil de la Generalitat ha demanat als ajuntaments que prevegin llocs frescos o sales amb aire condicionat en cas que sigui necessari el seu ús i es tingui especial vigilància de les persones majors de 75 anys sense suport familiar o sense recursos; persones amb discapacitats físiques o psíquiques i limitacions de mobilitat; persones que hagin de romandre o fer activitat física a l'aire lliure (incloses les activitats laborals) i persones amb malalties cròniques.

  • Cal hidratar-se molt sovint i evitar fer esport intens a les hores de més calor.
  • Es recomana que les persones que treballen a l’aire lliure duguin el cap cobert amb una gorra i beguin més aigua de l’habitual.

Protecció Civil també manté en prealerta el pla INFOCAT per elevat risc d’incendis

 


Persones grans: mesures per prevenir la calor

Onada de calor

 

Below Content Viewlet

Document Actions