Notícies

Navigation Bar

Tall de circulació a un tram de la carretera d'Enllaç per les obres de reurbanització i millora

Únicament podran accedir als carrers tallats els veïns de la zona i els serveis

Above Content Body

Content Core

Des del 27 d'abril el tram de la carretera d'Enllaç comprès entre la rotonda de la carretera dels Sis Pobles (a l'alçada del Bike Park La Poma) i el passatge Mateu Mas (a l'alçada de l'escola Bressol Municipal de Cristòfol Ferrer) queda tallat degut a les obres de reurbanització que es fan en aquesta via, seguint el model, ja acabat, de la primera fase. L'objectiu és que la carretera d'Enllaç esdevingui una via més amable, amb noves voreres, llums i enjardinament.

Així doncs, aquestes obres de millora provoquen les restriccions de trànsit en aquesta via, i la ruta alternativa per accedir al nucli antic és utilitzar la Riera de Sant Pere. La regidoria de Via Pública ha col·locat diferents rètols de color groc per a facilitar la circulació dels vehicles informant-los de l'itinerari a seguir per a connectar amb el centre de la vila i també enllaçar amb l'autopista C-32.

El tall de circulació, que tindrà una durada aproximada de 4 mesos, és del tot imprescindible perquè l'empresa constructora porti a terme la segona fase de les obres de reurbanització de la carretera d'Enllaç en els terminis d'execució que es demanen a l'Ajuntament d'acord amb la normativa, atès que aquesta actuació forma part de les incloses en el Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL) amb un pressupost d'execució de 687.780,00€.

Únicament podran accedir als carrers tallats (Bonavista, Ramon Berenguer IV, Vogi i Dolça de Provença) els veïns de la zona i els serveis. Qualsevol variació al respecte, serà comunicada amb la màxima antelació als veïns i serveis municipals de l'entorn.

A banda, la parada d'autobús situada a tocar de la Font Blava (cruïlla entre la carretera d'Enllaç i l'avinguda Caritat) s'ha traslladat a la Riera de Sant Pere amb dues noves parades, una més propera a la carretera dels Sis Pobles i una altra a tocar de la Casa de Cultura Can Figueres.

L'Ajuntament de Premià de Dalt ha informat els veïns de la zona, així com els diversos equipaments municipals afectats, de les restriccions de trànsit que s'apliquen des del 27 d'abril mitjançant un comunicat d'obres i un plànol detallant-los les afectacions.

Plànol del tall a la circulació d'un tram de la carretera d'Enllaç per obres

Comproveu en aquest plànol els carrers afectats per les restriccions de trànsit.

Fitxer: planol_tall_tram_carretera_enllac.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 136,12 kB

Below Content Viewlet

Document Actions