Notícies

Navigation Bar

Susana Sheiman & Ignasi Terraza Trio ompliran de swing a tot drap els jardins de Can Figueres

Aquest és el tercer concert de la XVII edició del Jazz en la Nit

Above Content Body

Content Core

3r concert, Susana Sheiman & Ignasi Terraza TrioUna veu versàtil, àgil i poderosa, que va dignificar encara més la Barcelona Jazz Orquestra, i  un pianista catedralici, col·lega a l’escenari de Leon Parker, Dado Moroni, Frank Wess, Bobby Durham, Damon Brown, Pierre Boussaguet o la pròpia Barcelona Jazz Orquestra. Són la cantant Susana Sheiman -una de les millors veus "negres" del país- i el manetes de les 88 tecles Ignasi Terraza que, després de treballar plegats una pila d’anys han decidit encapçalar junts un quartet i signar un disc que du per títol “Swing Appeal”. 

I és que, si hi ha alguna cosa de la qual en poden presumir amb orgull Sheiman i Terraza, aquests és la de posseir el do del swing a les seves venes. Un swing robust i vetust, atractiu, fresc i deliciós, que converteix qualsevol clàssic del jazz –o tota peça d’autoria pròpia– en una autèntica obra d’orfebreria jazzística. Els amants del jazz amb majúscules no tenen excusa: divendres 13 de juliol tenen una cita ineludible als jardins de Can Figueres. Toca jazz. Toca Jazz en la Nit. 

Imatge Jazz en la Nit

Formació:
Susana Sheiman, veu
Ignasi Terraza, piano
Esteve Pi, batería
Horacio Fumero, contrabaix

VENDA D'ENTRADES:
A taquilla, 12€, 1h abans de cada concert (jardins de Can Figueres).
Anticipada:
Al web (6€)
Presencialment, 9€, a  l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), de dl. a dv. de 8 a 14 hores (plaça de la Fàbrica, 1). Tel. 93 693 15 15
Descomptes especials per a persones sòcies del TR3SC i les que tinguin carnet de la Biblioteca Jaume Perich

Below Content Viewlet

Document Actions