Notícies

Navigation Bar

Surt al carrer la revista municipal de la nova legislatura 2015-2019

A la portada, els 17 regidors/es que conformen el Ple de la Corporació

Above Content Body

Content Core

El número 106 de la revista municipal La Pinassa dedica la seva portada i tema principal a la formació de l'Ajuntament de Premià de Dalt de la legislatura 2015-2019. La publicació també informa del nou govern municipal, format pels 8 regidors/es de Convergència i Unió i els 2 d'Esquerra Republicana de Catalunya, encapçalat per l'alcalde, Josep Triadó..Equip de Govern CiU + ERC

L'acord per a l'ús de la piscina del Club de Tennis Premià de Dalt durant l'estiu, la posada en marca del programa de caminades saludables "Movem el cor" i el 22è concurs de fotografia jove que organitzen els Punts d'Informació Juvenil de la comarca del Maresme són altres temes destacats junta a la programació del 20è Festival Jazz en la Nit.

Com a novetat., la revista municipal obre una nova secció, "Vull parlar amb tu. El ciutadà exposa" en què qualsevol veí pot generar preguntes o opinions que li seran contestades per un càrrec electe en funció del tema a tractar. Cada mes a "La Pinassa" es destacarà una pregunta de les rebudes i també la resposta corresponent. La primera de les comunicacions es publicarà al número següent de la revista.

La Pinassa número 106

La Pinassa número 106

Fitxer: PINASSA106.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 12
Mida: 16,34 MB

Below Content Viewlet

Document Actions