Notícies

Navigation Bar

Subvenció de 80.817,79 EUR per a “Treball als Barris 2023”

S’han contractat 3 persones dins d’aquest projecte subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)

Above Content Body

Content Core

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat a l’Ajuntament de Premià de Dalt una subvenció de 80.817,79€ en el marc del projecte de Treball als Barris 2023 per a la contractació de 3 persones en situació d’atur no perceptores de prestació contributiva i residents al barri Santa Anna-Tió. Els perfils a contractar eren un peó de manteniment de jardins (al maig), peó d'edificis municipals i de la via pública del barri; una auxiliar d’atenció al públic i una Tècnica d’Ocupació. El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) també ha aprovat un altre lloc de treball, un peó de jardineria, que es contractarà al mes de maig.

Els treballadors i treballadores van començar contracte el 29 de desembre d’enguany fins el 28 de juny de 2024, a excepció de la tècnica d’Ocupació que finalitzarà contracte el 28 de setembre de 2024.

Aquest projecte es concedeix únicament a les entitats locals que han desenvolupat un projecte de Pla de Barris. L’Ajuntament de Premià de Dalt del 2010 al 2020 va desenvolupar el projecte de Pla de Barris Santa Anna-Tió realitzant millores de caire social i urbanístic en aquesta zona.

Below Content Viewlet

Document Actions