Notícies

Navigation Bar

S'obre al trànsit el tram de la carretera d'Enllaç tallat des del 2 de juny

Above Content Body

Content Core

El tram de la carretera d'Enllaç comprès entre la Riera de Sant Pere i la rotonda de la Font Blava es reobre al trànsit de vehicles el divendres 8 d´agost de 2008, la carretera d´Enllaç. 

Tot i que la via s'obre al trànsit rodat, a la vorera de muntanya s'hi continuarà treballant les properes setmanes, per la qual cosa des de la regidoria d'Obres i Via Pública se sol·licita la col·laboració dels veïns i que aquests hi circulin amb precaució per a evitar qualsevol incident.
Amb la reobertura d'aquesta via, la parada d'autobús de la línia C-14 situada a la nova rotonda La Font Blava torna a entrar en funcionament.

Des del  passat 2 de juny aquest tram de la carretera d'Enllaç estava tancat a la circulació de vehicles amb motiu de les obres d'urbanització i pas de serveis (aigua, electricitat, clavegueram, telefonia...) al sector La Fàbrica, un sector al centre del municipi on la Societat Municipal La Pinassa duu a terme la cosntrucció de 42 habitatges de promoció municipal. Aquestes mesures excepcionals es van establir amb l'objectiu de garantir la seguretat de les persones que es desplacen a peu per la zona com pel trànsit rodat.

Below Content Viewlet

Document Actions