Notícies

Navigation Bar

S'intensifica la vigilància policial per prevenir robatoris a domicilis

En les darreres setmanes, un helicòpter dels Mossos d'Esquadra sobrevola Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

Logotip MMEELa Policia Local de Premià de Dalt participa en una operació conjunta amb els Mossos d’Esquadra de Premià de Mar i les diferents policies locals del Baix Maresme. Es tracta d’una actuació de caràcter preventiu amb l’objectiu d’evitar robatoris a domicilis particulars, que Logotip Policia Localja han patit en les darreres setmanes diversos municipis veïns, en la franja horària en què els habitatges queden buits.

Aquest dispositiu es concreta en la presència de dotacions policials en punts claus d’accés a les diverses poblacions i urbanitzacions i també es reforça mitjançant el vol d’helicòpters de Mossos d’Esquadra dotats de càmeres tèrmiques i d’alta resolució que proporcionen el suport necessari als efectius de terra.

Diversos veïns s’han posat en contacte amb l’Ajuntament de Premià de Dalt i amb la Policia Local estranyats perquè un helicòpter sobrevolés el poble cada dia. Doncs bé, tot i ser coneixedors de les molèsties acústiques, aquest mitjà és bàsic per a reforçar els efectius de terra i suposa un efecte dissuasori important.

IMPORTANT
Si escolteu un soroll estrany o advertiu la presència de persones amb actitud  sospitosa a prop del vostre domicili, no dubteu a trucar a la policia (936 931 500).
Així mateix, si observeu portes o finestres forçades o indicis que s'hagi pogut produir un robatori, mantingueu la calma, no toqueu res i aviseu la policia, que us indicarà els passos a seguir i durà a terme la investigació adequada amb personal especialitzat.

DENUNCIEU...

  • Qualsevol fet delictiu que patiu.
  • Si sou víctimes d'un delicte, no toqueu res i aviseu els Mossos d'Esquadra o la Policia Local.
  • Presenteu denúncia als Mossos d'Esquadra.


RECORDEU: QUÈ CAL PER PRESENTAR UNA DENÚNCIA?

  • Adreçar-se a les oficines d'Atenció al Ciutadà dels Mossos d'Esquadra.
  • Portar un document d'identificació personal.
  • Dur una llista dels efectes sostrets amb el màxim de dades de cadascun.

Les comissaries dels Mossos d'Esquadra són obertes les 24 hores del dia, tots els dies de l'any. Localitzeu AQUÍ la més propera.

Als domicilis

Als domicilis

Fitxer: 003987_consellsseguretatdomicilis2013.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 469,32 kB

Below Content Viewlet

Document Actions