Notícies

Navigation Bar

Si ets resident estranger i vols votar a les municipals, inscriu-te al cens electoral!

Si ets resident estranger i vols votar a les municipals has d'estar inscrit al Padró municipal d'habitants i inscriure't al cens electoral. És un requisit imprescindible per votar a les eleccions municipals del 2019.

Above Content Body

Content Core

Les persones residents a Premià de Dalt que vulguin exercir el seu dret a vot a les municipals del mes de maig de 2019 han de complir amb una sèrie de requisits per participar. Estar inscrit al cens és imprescindible per votar.

Què cal fer?

  • Pels residents de la Unió Europea: cal tenir 18 anys o més i estar inscrits al Padró municipal d'habitants. Si abans no han participat en altres processos electorals, tenen temps de l'1 de desembre de 2018 fins el 30 de gener de 2019 per anar a l'OAC o a l'Oficina del Cens Electoral a fer una declaració formal d'intenció de vot.
  • Si ets ciutadà de Bolívia, Cap Verd, Colòmbia, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, República de Corea, Trinitat i Tobago i Xile: cal tenir 18 anys o més i estar inscrits al Padró municipal d'habitants i tenir l'autorització de residència a l'Estat espanyol, haver residit legalment al territori espanyol el temps exigit segons cada cas, i demanar la sol·licitud d'inscripció al cens electoral a l'OAC o a l'Oficina del Cens Electoral de l'1 de desembre de 2018 fins el 15 de gener de 2019.

Per a més informació podeu adreçar-vos a l'OAC (ubicada a la plaça de la Fàbrica, 1) de dilluns a divendres de 8 a 14 h i els dilluns i els dimecres de 16.30 a 18.30 h, a l'Oficina del Cens Electoral a la Via Laietana, 8 entresòl de Barcelona o bé podeu trucar al telèfon 012 immigració.

 

Below Content Viewlet

Document Actions