Notícies

Navigation Bar

Sant Mateu acull aquest cap de setmana la Matinal del Viu el parc

Diumenge 22 de maig, en el marc del Dia Europeu dels Parcs

Above Content Body

Content Core

Viu el ParcAquest diumenge arriba la 14a edició del programa Viu el parc i de les activitats de celebració del Dia Europeu dels Parcs. Els voltants de Sant Mateu, a Premià de Dalt, acolliran la ja clàssica Matinal al parc.

La campanya Viu el parc s'estructura en dues vessants, per una banda, els actes centrals, formats enguany pel recital del cicle Poesia als parcs, Lletres i paisatges i per la Matinal al parc, dirigida especialment a un públic familiar, i, per una altra, el Programa escolar, adreçat als alumnes de 5è de primària de les escoles dels municipis del parc.

El diumenge 22 de maig, des de les 10.30 fins a les 14 h, la Matinal comptarà amb entreteniments i tallers per a tota la família. Els tallers de natura d'ACER aproparan tothom al coneixement de la fauna i flora del parc. Els participants s'enduran diversos elements, que ells mateixos hauran elaborat, com a mostra d'aquesta riquesa patrimonial i també podran fer la mascota del parc amb material de Jumping Clay. Per la seva banda, el taller d'Altercircus aproparà petits i grans al "Circ a les golfes" i, durant tot el matí, la música engrescadora de Semproniana ens acompanyarà. Al ball de final de festa i cloenda, la formació convidarà i ensenyarà tothom a ballar danses col·lectives i tradicionals.

Des del Parc Serralada Litoral s'agraeix especialment la col·laboració dels propietaris de Can Riera de Sant Mateu per cedir la propietat per a la realització de les festes escolars i de la Matinal. També des del Parc  recorden que l'accés recomanat per arribar a Sant Mateu és el que es troba anant des de Vilassar de Dalt en direcció Cabrils o a la inversa, agafant el carrer que surt a l'alçada de l'ermita de Sant Sebastià, en el canvi de rasant que 
fa de límit entre els dos municipis.
 Cal continuar, aleshores, pel carrer asfaltat que, tot seguit, continua amb la pista que dóna accés al parc. Seguint la pista s'arriba a la creu d'en Boquet, cruïlla de camins on hi ha el centre d'informació del parc. Des d'aquest encreuament s'accedeix a Sant Mateu pel camí de l'esquerra, que s'enfila amunt fins a arribar a la cruïlla que indica cap a la font de Sant Mateu, a l'alçada de la subestació elèctrica.

Programa Viu el Parc 2016

Programa Viu el Parc 2016

Fitxer: 14_viuelparc.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 687,38 kB

Below Content Viewlet

Document Actions