Notícies

Navigation Bar

Sancions de fins a 500€ per no complir amb les obligacions de l'ordenança de tinença d´animals de companyia

Above Content Body

Content Core

L’Ordenança municipal reguladora de la tinença d’animals de companyia es va aprovar de forma definitiva el 5 de juny d’enguany, amb l’objectiu de conscienciar els propietaris d'animals domèstics de les obligacions que tenen envers les seves mascotes, la resta de persones i l’entorn que ens envolta.

A través d’una campanya, “És a les teves mans”, es farà difusió amb tríptics informatius dels drets i deures dels propietaris d’animals de companyia alhora que, com explica el regidor de Via Pública, Antoni López, “pretenem assolir la sensibilització per part dels propietaris sobre el que comporta tenir un animal de companyia, promoure la identificació amb microxip i la inscripció al cens municipal,  evitar l’abandonament, així com l’obligació de recollir les defecacions del carrer, un problema aquest que ens afecta a tothom”.
Els propietaris doncs han de saber que han de complir una sèrie de normes que estan recollides que es poden consultar al web,  i el fet d’incomplir-les causa un perjudici social que pot comportar una sanció econòmica d’import variable en funció de la seva gravetat, lleu, greu o molt greu.
Per a registrar un animal de companyia (gos, gat o fura) s’ha d’anar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, de dilluns a divendres de 8 a 14 hores (horari del 15 de juny al 15 de setembre). La inscripció és gratuïta i cada propietari rebrà en fer-la un paquet de bosses per a recollir les defecacions del seu animal.

És a les teves mans, campanya per a la tinença responsable d'animals de companyia

És a les teves mans, campanya per a la tinença responsable d'animals de companyia

Fitxer: esalestevesmans_campanyacivisme_animalscompanyia.1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 961,74 kB

Espai per a gossos de Can Verboom amb horari limitat
L’espai de socialització de gossos que l’Ajuntament de Premià de Dalt va crear a Can Verboom té limitació horària per a evitar molèsties als veïns de la zona i promoure així una bona convivència. Concretament, l’horari en què es pot utilitzar aquest equipament és de 7 del matí a 11 de la nit. A banda,en les properes setmanes s’instal·larà un punt de llum al recinte, el qual ja ha estat reforçat amb més bancs.
Cal recordar els usuaris de l’obligació de recollir les defecacions dels gossos, per a evitar sancions de fins a 500€ tal i com estableix l’ordenança municipal recentment aprovada.

Espai de gossos      Espai de gossos

Inscripció gratuïta al Cens Municipal d'Animals Domèstics

Descarregueu-vos el formulari per a tramitar aquesta inscripció, obligatòria en el cas de gossos, gats i fures. Només cal emplenar-la i amb la documentació que es sol·licita, anar a l'Oficina d'Atenció al Ciuitadà (OAC) -plaça de la Fàbrica, 1- on de forma immediata us censaran el/s vostre/s animal/s.

Ordenança municipal reguladora de la tinença d'animals de companyia

Ordenança reguladora de la tinença d'animals de companyia

Ordenança reguladora de la tinença d'animals de companyia

Fitxer: ordenanca_reguladora_tinenca_animals_companyia_06062012.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 242,57 kB

Below Content Viewlet

Document Actions