Notícies

Navigation Bar

Salut farà tests d’antígens també als segons suplents de les meses electorals

La Conselleria canvia el protocol inicial i ara amplia les proves a totes les persones convocades per l'alta probabilitat queaquestes acabin formant part de les meses de votació

Above Content Body

Content Core

La Conselleria de Salut ha decidit fer tests d’antígens també als segons suplents de les meses electorals del 14-F. D’entrada havia previst fer-ne només als titulars i als primers suplents, però finalment ho ha ampliat a totes les persones convocades aquell dia, atesa l’alta probabilitat que una gran part acabi formant part d’una mesa. Així ho ha comunicat la sub-directora general de Processos Electorals i Democràcia Directa en funcions, Núria Arbussà, a l’Ajuntament de Premià de Dalt.

Les persones designades com a 2n suplent poden demanar cita al seu Centre d’Atenció Primària (CAP) de referència portant el nomenament i targeta sanitària. En el cas de Premià de Dalt, aquest és el CAP de Premià de Mar situat al carrer de la Plaça número 93 d’aquest municipi veí.

Si per algun motiu els titulars i 1r suplents de les meses no han rebut cita, també poden demanar-la directament al CAP en qüestió.

Below Content Viewlet

Document Actions