Notícies

Navigation Bar

S’endarrereix l’inici del curs escolar: les classes del 2024-25 començaran el 9 de setembre

La nova data és per a l'educació infantil, primària i secundària, mentre que batxillerat i FP arrencaran el dia 12

Above Content Body

Content Core

Després de dos anys d’avançament de les classes al setembre, amb diverses vagues i canvis de criteri, la data de l’inici escolar del curs 2024-25 ha estat anunciada oficialment aquest dijous, 22 de febrer: el primer dia de les classes a escoles i instituts serà el dilluns 9 de setembre.

Així, les escoles i instituts començaran les classes del curs escolar 2024-2025 el 9 de setembre i s’acabaran el 20 de juny. Aquesta és la data que el Consell Escolar va demanar al Departament d’Educació, per donar almenys cinc dies laborables als docents per preparar el curs després de les vacances.

Les dates d’inici de curs són les següents:

  • Educació infantil, primària i ESO: 9 de setembre
  • Batxillerat i FP (CFGM): 12 de setembre
  • FP (CFGS): 19 de setembre

La decisió s’ha pres després d’un període de consultes per escoltar els representants de les direccions de centres, els sindicats del professorat i el Consell d’Educació de Catalunya on hi ha presents famílies, entitats i tota la comunitat educativa.

Avaluació sobre la jornada intensiva

Educació ha encarregat una doble avaluació per poder prendre una decisió sobre una possible modificació de l'horari educatiu de cara a la legislatura vinent. En aquest sentit, l'Institut Català d'Avaluació de Polítiques Públiques analitza la jornada intensiva a secundària i el pla pilot a través del qual 25 centres també fan jornada intensiva a primària.

Below Content Viewlet

Document Actions