Notícies

Navigation Bar

Revisat el Pla Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals de Premià de Dalt

El diputat de Prevenció d'Incendis i Gestió Forestal de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega, el va lliurar a l'alcalde, Josep Triadó

Above Content Body

Content Core

El diputat de Prevenció d’Incendis i Gestió Forestal de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega, lliurava aquest dimarts, 12 de desembre, a l’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, la revisió del Pla municipal de prevenció d’incendis forestals. Es tracta d’un document que detalla el conjunt d’actuacions per reduir les causes d’incendi, limitar-ne els efectes i facilitar l’extinció en les 318 hectàrees de superfície forestal vulnerable.

El Pla, d’una vigència de sis anys (2024-2029), inclou un seguit d’accions de manteniment i inversions per tal de consolidar i millorar la xarxa viària bàsica (9 quilòmetres de xarxa rural) i el conjunt de punts d’aigua (13 bàsics) dins el terme municipal. Entre altres inversions, el document recull la senyalització de punts d’aigua, l’aportació de material en camins amb fort pendent per a la construcció de trencants d’aigua i l’arranjament de punts crítics per a l’accés dels mitjans d’extinció.

En l’elaboració del Pla, han participat la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Premià de Dalt, l’ADF Premià de Dalt i el Parc de la Serralada Litoral.

Below Content Viewlet

Document Actions