Notícies

Navigation Bar

Restriccions de trànsit al voltant de l'Escola Santa Anna a conseqüència de les obres de construcció del nou Centre d'Assistència Primària i habitatges de dotació a l'antiga escola Víctor Català

Above Content Body

Content Core

Les obres de construcció del nou ambulatori i habitatges de dotació en l'espai comprés entre la carretera de Vilassar de Dalt i el torrent Santa Anna, on abans hi havia l´Escola Víctor Català, al barri Santa Anna Tió, ja han començat i per motius de seguretat -tant dels vianants que travessen la zona com del trànsit rodat que hi circula- s'ha restringit el pas de vehicles en horari escolar, atès que ben a prop es troba l'Escola Santa Anna.

Així doncs, la circulació de vehicles a la zona en horari escolar queda fins a nou avís de la següent manera:

  • Carrer Víctor Català. Pas restringit als veïns.
  • Torrent Santa Anna. L'accés queda restringit als veïns, tant els del torrent Santa Anna com els dels carrers Maria Rossell i Manel Riera.

Tot i així, i amb l'objectiu de garantir la màxima seguretat de l'alumnat de l'Escola Santa Anna, durant les entrades i sortides del centre es continuaran col·locant les pilones. Qualsevol canvi que es produeixi al respecte, serà comunicat al veïnat afectat amb antelació.

Below Content Viewlet

Document Actions