Notícies

Navigation Bar

"Respect!", nova campanya per promoure la convivència i el civisme

Es demana la complicitat i coresponsabilitat de totes i tots per fer de Premià de Dalt el millor poble per viure i conviure.

Above Content Body

Content Core

S’acaba l’hivern i aviat començarà la primavera i el bon temps, en aquests dies la convivència al municipi serà més intensa perquè voldrem gaudir dels nostres espais de ciutat, i per fer-ho d’una forma sana i cívica, cal aconseguir la complicitat de la ciutadania. En aquest escenari, l’Ajuntament de Premià de Dalt presenta la nova campanya “A Premià de Dalt Respect!,” per fomentar l’ús responsable de l’espai públic i els comportaments cívics al conjunt del municipi.

La campanya de convivència i civisme és fruit del treball conjunt de les regidories d'Acció Social, Ensenyament, Joventut i Comunicació, i apel·la a la responsabilitat de la ciutadania en general i a la gent més jove en particular, per tal d’evitar comportaments incívics i fomentar el respecte a la ciutat. Es demana la complicitat i coresponsabilitat de totes i tots per fer de Premià de Dalt el millor poble per viure i conviure.

Per treballar aquests objectius, es presenten tres grans àmbits relacionats amb la convivència: Respect a la teva Gent!, Respect la teva Ciutat!, i Respect el teu Futur!. Amb aquests marcs d’actuació es pretén incidir, des d’un estil original i modern, en els principals problemes que afecten el civisme al municipi, i destacar la importància d’adquirir hàbits i costums a favor de la convivència, com tenir cura dels espais públics, desplaçar-se amb el patinet sempre per la calçada o recollir les caques de gos.

La campanya està subvencionada per la Diputació de Barcelona i l’ha dut a terme l'Estudi Daw.

 

Below Content Viewlet

Document Actions