Notícies

Navigation Bar

Reportatge sobre la Distribució Solidària d'Aliments: 2 tones d'aliments cada setmana per a 250 famílies

L'Ajuntament de Premià de Dalt aporta 30.000€ per a la construcció d'un magatzem de distribució d'aliments a l'església de Santa Maria

Above Content Body

Content Core

DISALa Distribució Solidària d'Aliments (DISA) és un dels nombrosos serveis que donen, de forma conjunta, l'Església de Santa Maria i la Parròquia de Sant Pere, junt a altres entitats i 16 persones voluntàries. Setmanalment, 250 famílies de Premià de Dalt i Premià de Mar reben 2 tones d'aliments.

L'Ajuntament destina 30.000€ al projecte que ha de dignificar l'ajut a les persones que més ho necessiten i fer el repartiment d'aliments en funció de les necessitats concretes de cadascuna de les 250 famílies que avui formen part d'aquesta actuació.

Les obres de construcció d'un magatzem pels aliments han de permetre acollir els usuaris necessitats d'atenció des d'una vessat pedagògica perquè durant el recorregut per a la recollida d'aliments se'ls informa i aconsella per part de les persones voluntàries sobre les possibilitats culinàries i necessitats nutricionals de la família en qüestió.

Els aliments se'ls proporcionen en base a les seves necessitats i el nombre de persones que conforma cada família. Els punts els atorguen única i exclusivament els Serveis Socials dels Ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar.

L'Església de Santa Maria, la Parròquia de Sant Pere, Creu Roja, Càritas i l'Arquebisbat de Barcelona, i els Ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar, faran possible la construcció d'aquest magatzem que estarà situat a Santa Maria.

DISA   DISA

DISA  DISA

Aquí teniu un nou reportatge de Premià de Dalt Mèdia que ens apropa a aquest servei de voluntariat mitjançant el qual 250 famílies reben cada setmana 2 tones d'aliments.

Below Content Viewlet

Document Actions