Notícies

Navigation Bar

Tolerància zero als actes incívics durant la nit de la Castanyada

Es preveuen sancions econòmiques fins a 3.000 euros

Above Content Body

Content Core

Aquest és el missatge que dona el Govern davant l’augment d’accions incíviques a Premià de Dalt, unes accions que suposen una despesa important per a l’Ajuntament que ha de reparar allò que es malmet.

Els cossos de seguretat de la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i l’ADF Premià de Dalt es reforcen per a la nit de la castanyada i Halloween, la nit de l'1 de novembre, per tal d’evitar indignants actes incívics que perjudiquen tot el municipi. De fet, mares i pares de menors d’edat són els responsables subsidiaris de les conductes dels seus fills/es.

Llençar ous, paper higiènic, pedres o qualsevol objecte contra propietats privades, vehicles o persones; trencar retrovisors, vidres o fer pintades; malmetre l’espai públic i el privat; cremar contenidors, manipular-los; entrar sense autorització a propietats públiques o privades... suposen sancions econòmiques importants. En aquest sentit, hi ha sancions previstes de 3.000 euros i es recorda que a partir dels 14 anys tothom és penalment imputable. Com explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Ginés Marín, “l’objectiu és gaudir de la festa però fer-ho amb plena seguretat i respectant sempre el bé públic i el privat”.

Sou testimonis d’un acte vandàlic?

Truqueu immediatament la Policia Local al telèfon 93 693 15 00.

Below Content Viewlet

Document Actions