Notícies

Navigation Bar

Raimon Aguiló s’endú el 47è Premi de Poesia Marià Manent

El premi de Narrativa l’ha guanyat en Joan Roca amb el relat "Irene".

Above Content Body

Content Core

La 47a edició dels prestigiosos Premis Marià Manent es va celebrar dissabte 18 de novembre. El reconeixement el conformen el Premi Marià Manent de Poesia i el de Narrativa a la memòria de Valerià Pujol  i Bosch, organitzats per la secció d’Arts i Lletres de la Societat Cultural Sant Jaume amb el suport de l ‘Ajuntament de Premià de Dalt .

En aquesta edició,  la Coordinadora d’Arts  i Lletres, Fina Manent, va retre un merescut homenatge a l’Enric Vila, persona que ens va deixar fa una mesos i que ha deixat una important empremta en la celebració d’aquests premis. També va destacar el paper i la feina de la Mariona Borràs al capdavant d’aquesta entitat.

El 47 Premi Marià Manent de Poesia se’l va endur el reusenc Raimon Aguiló, amb “Narcís emmirallat en la llacuna es fa la clenxa”. Mentre que el guanyador de l’edició d’enguany del premi de Narrativa ha estat el vigatà Joan Roca pel seu relat  “Irene”. Els premis els van lliurar la presidenta de Sant Jaume, Emma Escolano, i el regidor de Cultura, Ramon Golart.

L’esdeveniment literari va comptar amb la presència del President de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Pep Morales, i del representant dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Andreu Felip, que van deixar palesa la importància d’aquests premis literaris.

Com ja és habitual els assistents a l’acte de  lliurament de premis van gaudir d’uns apunts musicals, que en aquesta ocasió van ser a càrrec de Xavier Pomerol, a la flauta travessera, i Ramon Aragall, al fagot.

L’editorial Els Quaderns La Font del Cargol publicarà l’obra guanyadora del Premi de Poesia Marià Manent i  la presentarà per Sant Jordi.

Below Content Viewlet

Document Actions