Notícies

Navigation Bar

Protecció Civil manté la Prealerta del pla NEUCAT per l'episodi que pot portar nevades en cotes baixes els propers dies

L´episodi es podria allargar fins dimecres, quan es preveu que pugui nevar localment a partir de cota 300 m al Maresme

Above Content Body

Content Core

recurs neuneuProtecció Civil de la Generalitat manté la Prealerta del Pla Especial d’Emergències per Nevades a Catalunya (NEUCAT) per l’episodi de nevades que pot afectar les cotes baixes durant els propers dies.

Es preveu que l’episodi s’allargui fins dimecres dia 4 que es preveuen precipitacions al litoral i prelitoral en forma de ruixat i localment acompanyades de calabruix, afectant a totes les comarques del litoral i prelitoral de Barcelona, així com a La Selva (Girona) i al Baix Penedès (Tarragona).

Al Maresme, puntualment la cota baixarà fins a 300 m. Atès que la cota es preveu amb un mínim de 300 m, la probabilitat és la mínima d’acord al SMC (1 sobre 6) i el fenomen es qualifica de local. No es preveuen grans afectacions a les comarques del litoral i prelitoral i la resta on no és habitual la neu. La neu sí podria agafar localment a les parts més altes d’aquestes comarques, poc habituades al fenomen de la neu.

Consulteu aquí els Consells de la Generalitat de Catalunya en cas de nevades i/o glaçades.

tríptic neucat

tríptic neucat

Fitxer: triptic_neucat.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1,52 MB

Recordeu que per a qualsevol emergència teniu a la vostra disposició les 24 hores del dia la Policia Local al telèfon 93 693 15 00.

Below Content Viewlet

Document Actions