Notícies

Navigation Bar

Prop d'una seixantena d'incidències pel temporal Glòria a Premià de Dalt

La majoria d’incidències són en l’arbrat, pals de llum i en manca de subministrament elèctric

Above Content Body

Content Core

El fort vent que ha bufat des de dilluns 19 de gener ha fet caure més d'una quinzena d'arbres a la via pública de Premià de Dalt i la Policia Local ha hagut de tallar el pas en alguns carrers per a retirar-los. També han caigut alguns senyals de trànsit i tanques diverses. D'altra banda, el vent també ha arrencat una vintena de branques de grans dimensions arreu del municipi.

Les ventades han provocat altres incidències durant la jornada arreu del municipi. Així, diferents veïns i veïnes del barri del Remei i de la zona de Can Creus i la Cisa s'han quedat sense subministrament elèctric per la caiguda del cablejat elèctric. Poc a poc perquè hi havia moltes incidències s’ha anat restablint el servei.

La Policia Local i una dotació de Bombers n hagut d'actuar en diferents edificis i carrers per assegurar elements vulnerables que tenien risc de caiguda, amb unes ciondicions climatològiques força complicades. A l’Espai Santa Anna ha volat part del sostre de l’equipament i aquest ha estat acordonat. També s’ha malmès part de la tela asfàltica del sostre del consultori mèdic de Cristòfol Ferrer.

Moltes trucades a la Policia Local

La prefectura de la Policia Local ha rebut força trucades de veïns i veïnes informant-los d’incidències diverses a conseqüència de les fortes ventades. Des de fanals a punt de caure, pals de llum que espurnejaven, arbres a punt de caure, l'aixecament de part del sostre d’una nau industrial al polígon La Suïssa...

Els centres escolars han obert avui portes amb normalitat després que avui a primera hora s'han solucionat petites inundacions a l'Escola Santa Anna i a l'Escola Bressol Santa Anna.

Previsió per a les pròximes hores: desactivació del VENTCAT i nou front de pluges

El Servei Meteorològic de Catalunya ha donat per finalitzat l'episodi de vent iniciat diumenge dia 19 de gener. Per aquest motiu es desactiva el Pla de Especial d'emergències per risc de vent a Catalunya (VENTCAT).

Sí que es preveu l’arribada d’un nou front de tempestes cap a la tarda. Segons informa Meteomar, aquest entrarà pel litoral en direcció nord est de Catalunya i comportarà un increment de l’acumulació d’aigua en diferents punts.


 

Imatges d'algunes de les incidències

  

 

 

 

 

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions