Notícies

Navigation Bar

Projecte de millora de seguretat viària a la carretera a Premià de Mar

El document elaborat per la Diputació de Barcelona preveu un pressupost de licitació de 231.640,40 € (IVA inclòs) i un termini d’execució de tres mesos.

Above Content Body

Content Core

Projecte de millora de seguretat viària a la carretera a Premià de Mar
@Diba

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Premià de Dalt el projecte de millores de seguretat viària a la carretera BV-5024, entre el PK 1+100 (pont de la C-32) i el PK 1+838 (carretera del Ramal). El document preveu un pressupost de licitació de 231.640,40 € (IVA inclòs) i un termini d’execució de tres mesos.

A més de reduir la velocitat de circulació i millorar l’accessibilitat dels vianants, el projecte contempla la formació de dos passos de vianants elevats (PK 1+095 i PK 1+525), l’execució i formació d’esquena d’ase (PK 1+210, PK 1+340 i PK 1+655), la formació d’un pas de vianants amb refugi de dos metres d’amplada en mitjana elevada i modificació de la cruïlla amb el carrer de Can Verboom, passant l’actual cruïlla en Y a una cruïlla en T (PK 1+460). L'esquena d'ase és una inclinació o joc d'inclinacions transversals que es dona, en una recta d'una carretera o d'un carrer, entre les dues vores de la calçada, per a desguassar l'aigua de pluja.

Finalment, al PK 1+177 també es preveu la modificació de la cruïlla amb el camí de l’Empedrat, passant l’actual cruïlla en Y a una cruïlla en T.

 

Below Content Viewlet

Document Actions