Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt, vila amiga de l’esport

L'Ajuntament presenta en un vídeo el futur estratègic de Premià de Dalt amb la construcció d'un gran parc esportiu

Above Content Body

Content Core

El Govern de la legislatura 2015-2019 entén que el futur estratègic de Premià de Dalt passa per consolidar un gran parc esportiu a partir de la millora i ampliació del pavelló poliesportiu, els camps de futbol, La Poma BikePark i la futura piscina.

En conseqüència, en aquest mandat ha prioritzat assolir la viabilitat econòmica i tècnica perquè aquest parc esportiu sigui una realitat, sense demanar préstecs ni apujar els impostos. De resultes, moltes de les actuacions previstes són ja una realitat o bé estan en procés de ser-ho.

Actuacions diverses

Reparacions de l’actual pavelló i ampliació amb una segona pista coberta; renovació de la gespa dels camps de futbol i creació d’un tercer camp per a escoleta i aules formació; creació d’un nou skate park, noves atraccions, zona de vestuaris i espai fix de restauració.

 Més enllà de l’Horitzó 2020

Tal i com explica el regidor d’Hisenda, Alejandro Costa Urigoitia, “comencem a materialitzar un somni llargament reivindicat per la població. I ho fem començant pel principi, buscant el finançament necessari sense recórrer a préstecs o pujar impostos”, i afegeix, “a banda, hem buscat una gestió pública privada per garantir la sostenibilitat financera de la futura piscina i parc esportiu”.

 L’Ajuntament ja treballa en la licitació del projecte d’obres que precedeix a la construcció de l’equipament. L’alcalde, Josep Triadó, explica que “volem que el parc esportiu doni cabuda a tota la població i que el converteixi en un centre de salut, oci i esport de referència que promogui l’intercanvi generacional, entre altres”.

 

Below Content Viewlet

Document Actions