Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt tindrà una oficina del servei comarcal d’habitatge a partir del 19 de febrer

Cada quinze dies, amb cita prèvia a les oficines municipals.

Above Content Body

Content Core

L’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Maresme per facilitar als veïns i veïnes de Premià de Dalt l'accés al servei sense necessitat de desplaçar-se fora del municipi. Així, un cop cada quinze dies, concretament els dimarts al matí, personal tècnic d’aquesta oficina es traslladarà a Premià de Dalt per atendre la ciutadania.

Des de la regidoria de Benestar Social i Família s’ha detectat l’augment dels nuclis familiars amb problemàtiques d’habitatge que demanen reallotjament a causa d’un desnonament judicial, persones que no tenen alternativa residencial. Aquesta problemàtica s’ha agreujat darrerament per les dificultats de les famílies en accedir a les renovacions de lloguers quan els finalitza el contracte, sumat a la manca d’habitatge disponible a Premià de Dalt i a tot el Maresme.

Amb aquest conveni, les persones afectades ja no caldrà que es desplacin a l’oficina comarcal situada a Mataró per a fer consultes o gestions sobre l’habitatge. Com explica la regidora de Benestar Social, Magda Julià, “és fonamental que actuem amb caràcter preventiu, per tant, davant les primeres dificultats, caldemanar hora el més aviat possible a l’oficina d’habitatge”.

Serveis:

  • Informació i assessorament en matèria d’ajuts a l’accés a l’habitatge, rehabilitació d’habitatges, ajuts per al pagament del lloguer i impagaments de lloguer i hipoteca.
  • Informació de totes les accions que es porten en matèria d’habitatge.
  • Potenciar la borsa de lloguer mitjançant la captació i lloguer d'habitatges a la comarca del Maresme.

Horari:

Cada quinze dies, visites sense cita prèvia, els dimarts de 09.00 a 13.00 hores, a partir del 19 de febrer. De 13 a 14 h és per acabar les visites que quedin pendents.

El Consell i el Consistori crearan una comissió tècnica de seguiment, vigilància i control dels pactes del conveni. Aquest conveni té un cost anual per a l’Ajuntament de 4.935,00€, és vigent per a tot l’any 2019 i prorrogable un màxim de quatre anys.

Below Content Viewlet

Document Actions