Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt se suma a la celebració del Dia de les Dones

Diverses entitats i regidories, Biblioteca, Escola Municipal de Música, Escoles Marià Manent i Santa Anna, Institut Valerià Pujol i Bosch, Pla de Barris i Mossos d'Esquadra hi participen

Above Content Body

Content Core

El 8 de març és un dia especial per a dones de tot el món, un dia en el qual les dones de tot el món volen fer sentir la seva veu per tal de recordar que la lluita per la igualtat entre els homes i les dones és una lluita quotidiana i constant, que ve de lluny i que encara té molt camí per recórrer.

En aquesta ocasió des del departament municipal de Benestar Social i Família s'ha coordinat diverses activitats que porten a terme entitats com ara Dones de Dalt, la Coral del Barri, la Biblioteca Jaume Perich i Escala, l'Escola Marià Manent, l'Escola Santa Anna, l'Institut Valerià Pujol i l'Escola Municipal de Música (Teatre Musical).

El primer dels actes programats per celebrar el 8 de Març va tenir lloc a la Societat Cultural Sant Jaume el passat 22 de febrer, amb "I deien que plouria" de PAco Mir, lectura dramatitzada a càrrec de Montse Vidal i Paquita Domingo.

La major part de les activitats estan centrades entre divendres 6 de març i dilluns 10 de març.

El cartell d'enguany és una obra de l'artista local Lali Rodríguez Tió, mentre que la imatge guanyadora del 2n Concurs de Cartells del Dia de la Dona, i que forma part del cartell dels actes, és del jove alumne de l'Institut Valerià Pujol i Bosch, Jaume Rexach i Bosch amb el títol "Els estereotips no ajuden ningú".

Dia de les Dones 2015

Dia de les Dones 2015

Fitxer: cartellDiADONES2015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 2,6 MB

Consulteu aquí el Manifest que subscriuen la Generalitat de CAtalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, així com les dues entitats municipalistes, l'ACM i la FMP.

Manifest institucional

Manifest institucional

Fitxer: Manifest_8_de_marc_2015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 154,19 kB

Below Content Viewlet

Document Actions