Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt se solidaritza amb La Marató de TV3

Above Content Body

Content Core

Logo La Marató Aquest any Premià de Dalt es volca en "La Marató" organitzant un ampli ventall d'activitats amb l'objectiu de recaptar fons per aquest esdeveniment solidari que, enguany, es dedica a les malalties mentals greus. A través de la regidoria de Participació Ciutadana, l'Associació de la Gent Gran, l'ACR Carnestoltes, el Cau l'Espolsada, la Penya Barcelonista Premià de Dalt Sant Jaume, Dones de Dalt, el Grup de Solidaritat amb el 3r Món, els Geganters de Premià de Dalt, l'Esplai Bitxus de Canet de Mar i Mòbil Parc faran possible aquesta festa solidària per a "La Marató de TV3".

El primer acte solidari al municipi va tenir lloc el passat 2 de novembre, quan, amb motiu de la Castanyada, l'Associació de la Gent Gran va organitzar una rifa, destinant els diners recaptats a "La Marató". Aquests són els actes programats pel cap de setmana del 13 i 14 de desembre:

Dissabte 13 de desembre, a la Sala l'Orfeó de la SC Sant Jaume

18.30h Exposició i subhasta d'obres d'art a càrrec de l'Associació d'Artistes de Premià de Dalt.
Tot el dia, a les instal·lacions del Club de Tennis Premià de Dalt, "Participació esportiva per a La Marató".

Diumenge 14 de desembre

Al bikepark La Poma

10.00h Competició Interescolar de Trial en Bici en benefici de "La Marató", organitzada per l'onze vegades Campió del Món, César Cañas.

A la Societat Cultural Sant Jaume

10-11h Partit d'exhibició de futbol aleví
11-12.30h "En dansa" per a "La Marató"
12.30-13.30h Partit de futbol amb veterans del Barça: Txiki Begiristain, Sergi Barjuan, Albert "Chapi" Ferrer, Guillermo Amor, Òscar i Roger Garcia Junyent...
10-14h Inflables, pastissos i xocolatada, taller de moneders, balls de gegantets, tocs de pilota solidaris, la botigueta de tot a 1€ i més, Jakkolo, Aualè, bagul jocs del món, bitlles solidàries...
10.30h Concert de Nadal de l'Escola Municipal de Música, al teatre de Sant Jaume.

Les activitats de Premià de Dalt per a "La Marató" es tanquen el 21 de desembre, quan l'Associació Cultural i Recreativa Carnestoltes destini part de la recaptació del Pessebre Vivent que realitza a la Masia de Can Cisa, a aquesta festa solidària.

Logo Fundació La Marató Enguany el programa "La Marató de TV3" constarà de més de 14 hores de televisió en directe en què s'informarà sobre malalties mentals, com l´esquizofrènia, la depressió i l´angoixa. Com cada any, “La Marató” de TV3 és un gran esdeveniment mediàtic, impulsat per TVC i la Fundació La Marató de TV3. La finalitat és obtenir recursos econòmics per investigar malalties que actualment no tenen una curació definitiva. L´edició de l´any passat va ser un gran èxit, tant de participació com de recaptació. Un any més, “La Marató” es va consolidar com una gran festa de la solidaritat, amb una recaptació de 7.734.228 €. Amb els més de 65 milions d´euros que s´han recaptat en aquests últims setze anys s´han pogut finançar més de 575 projectes d´investigació biomèdica. “La Marató” va ser el programa de televisió pioner a l´estat espanyol destinat a recaptar fons per a la investigació de diverses malalties incurables (càncer, síndrome de Down, sida, diabetis, malalties mentals...). En aquest sentit, és l´espai televisiu que més solidaritat i col·laboració econòmica obté cada any a Espanya.

En aquesta 17a edició, “La Marató” també ha publicat un llibre amb vuit relats de ficció que reflexionen al voltant de les malalties mentals greus. La publicació es pot trobar a les llibreries i a la botiga de TV3 a un preu de 9€.  A banda, tothom pot fer el seu donatiu trucant, el 14 de desembre, al telèfon 905 11 12 13. També per Internet, a través de "la Caixa".

Actes per a La Marató'08

Consulteu totes les activitats programades a Premià de Dalt en aquest document adjunt.

Fitxer: actes_lamarato2008.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1,04 MB

Subhasta d'Art per a La Marató'08

Descarregueu-vos aquí el cartell de la Subhasta d'Art per a La Marató.

Fitxer: cartell_subhasta_art_lamarato_08.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 190,12 kB

Below Content Viewlet

Document Actions