Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt s'apunta a celebrar el Dia mundial de l’activitat física (DMAF)

L'esdeveniment té lloc divendres 6 d'abril, i s'ha programat una caminada i una sessió de ioga a càrrec de l'Espai Respir al parc Felicià Xarrié.

Above Content Body

Content Core

El municipi s'apunta a la commemoració del Dia Mundial de l'Activitat Física amb "Ioga a l'aire lliure", fruit de la col·laboració entre la regidoria de Salut, l'Espai Respir i l'Ajuntament de Premià de Mar.

Per novè any consecutiu, la Secretaria General de l'Esport, conjuntament amb el  departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, s’afegeix a Agita Mundo i l’OMS per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física el proper dia 6 d’abril, amb l’objectiu de difondre el missatge “Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent!”.

Aquest any el lema és + actius cada dia!

Com ho podeu celebrar?

A Premià de Dalt organitzem, conjuntament amb l'Ajuntament de Premià de Mar, una caminada que sortirà de l'ambulatoriu de Premià de Mar (carrer de la Mercè/carrer de la Plaça) a les 09.30 hores, escalfament i recorregut fins al parc Felicià Xarrié on l'Espai Respir oferirà una sessió de ioga per a totes les persones assistents.

Si us animeu a participar, envieu les vostres fotos a través de les xarxes socials, twitter, instagram i/o al facebook “Dia mundial de l’activitat física 2018” amb l’etiqueta #gentactiva i #DMAF18. Podeu participar-hi pujant fotos o una frase a les xarxes socials sobre el DMAF durant tot el mes d'abril.

I si voleu celebraar aquesta diada de forma individual, seguiu alguns dels 150 “trucs” per ser més actius cada dia. Aquest any amb el decàleg + actius cada dia i 10 trucs per ser una dona activa.

Bona celebració i recordeu: + actius cada dia!

 

 

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions