Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt s'afegeix a la iniciativa de la Cooperativa Corma, 'Planta el seu record'

#Plantaelseurecord és un homenatge per agrair i recordar les persones afectades per la Covid 19 i les que lluiten dia rere dia contra la pandèmia

Above Content Body

Content Core

#Plantaelseurecord és una iniciativa solidària de CORMA, de Premià de Dalt, per ajudar a les persones que estan patint les conseqüències derivades de la COVID-19 i alhora per donar suport a la tasca de la Fundació Psicologia sense Fronteres, que ofereix assistència psicològica i acompanyament a qui ho necessita. També hi col·labora l'agència de comunicació Best.

Corma és una cooperativa formada per més de 25 socis, especialitzada en la producció i comercialització de plantes ornamentals a nivell nacional i europeu que treballa per oferir el millor producte del mercat amb més de 11 milions de plantes a l’any repartides entre 800 espècies diferents. La seva producció es realitza en vivers situats a les comarques de Maresme i Vallès, on es desenvolupa a l’aire lliure o en hivernacles freds. Això permet obtenir plantes fortes i ben adaptades a diferents condicions climàtiques.

Les plantes i els arbres són símbols de vida i alegria, així com una de les nostres raons de ser. Amb la iniciativa #Plantaelseurecord ens conviden a fer la pre-reserva d’una olivera o un roser amb la finalitat de recordar els nostres  éssers estimats, de retre homenatge a  aquells que ho han  superat  o d’agrair l’esforç dels que actualment segueixen lluitant  contra el virus.

A més a més, per la venda de cada unitat, es fa una donació d’1€ a la Fundació Psicologia sense Fronteres, la qual està realitzant un treball fonamental per afrontar aquesta situació oferint suport psicològic gratuït gràcies a aquesta campanya solidària. Es tracta d'una fundació privada, independent i sense ànim de lucre, regida per un Patronat de quatre professionals vinculats al món acadèmic, d’empresa i solidaritat.

A través d’aquesta campanya també destaquen altres beneficis de la cura de les plantes i arbres que redunden en totes les persones. No només contribueixen a alleujar la situació present, sinó que els seus efectes són positius en l’entorn, fins i tot a llarg termini.

L'Ajuntament de Premià de Dalt s'ha afegit a aquesta acció solidària adquirint a CORMA diverses espécies vegetals que es plantaran aquesta tardor a la zona verda de can Vilar, al barri de La Floresta, perquè part d'aquest espai públic esdevingui per sempre més un indret d'homenatge i record a les persones víctimes de la pandèmia i a les que a dia d'avui encara luiten per a superar-la.

 

Below Content Viewlet

Document Actions