Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt revalida el 100% de transparència

El municipi és un dels 43 ajuntaments de Catalunya que obté la màxima qualificació.

Above Content Body

Content Core

L’Ajuntament de Premià de Dalt ha revalidat per setè any consecutiu el Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència de la comunicació pública local amb la màxima puntuació. Aquest distintiu reconeix la qualitat i la transparència dels webs municipals, i el de Premià de Dalt ha assolit el 100% dels 52 indicadors avaluats. Només hi ha 43 municipis amb el 100% de transparència i d’aquests, 7 són del Maresme (Premià de Dalt, Alella, El Masnou, Mataró, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Pol de Mar).

Aquest distintiu l'atorga el Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i és el màxim reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació pública local. 

El Segell InfoParticipa es va concebre l'any 2013 pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb l'objectiu d'incentivar les bones pràctiques en comunicació pública local. L'any 2016 es van ampliar els indicadors per adaptar-los als paràmetres de la Llei de Transparència.

L'acte de lliurament dels Segells Infoparticipa tindrà lloc dilluns 9 de maig de 2022 a les 17 hores a la Sala d'Actes del Rectorat de la UAB. L’alcalde, Josep Triadó, i el regidor de Comunicació, Alejandro Costa, seran els encarregats de recollir el guardó que acredita el 100% de transparència de l’Ajuntament de Premià de Dalt.

 

Below Content Viewlet

Document Actions