Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt rep més d'1,7 milions d'euros del Fons Estatal d'Inversió Local per a fer obra pública

Above Content Body

Content Core

Les inversions a realitzar sobrepassen els 1,7 MM d'euros repartits entre els vestidors del Camp Municipal d´Esports (421.5605,40€), soterrament i grapejat de les línies elèctriques del Barri Santa Anna-Tió (185.031,27€), la reordenació, soterrament de serveis i urbanització dels carrers del barri La Floresta (384.509,26€), ordenació i urbanització de la carretera d'Enllaç (687.780,83€) i enllumenat d'un tram de la carretera dels Sis Pobles (53.534,16€).

El Fons Estatat d´Inversió Local té com a condicionants que les obres a fer s'han d'acabar abans del 31 de desembre de 2009. L'objectiu del Fons és impulsar obra púbica per a fomentar l'ocupació, especialment en el sector de la construcció el qual pateix de forma especial l'actual situació de crisi econòmica. Per això bona part de les actuacions seran en carrers i actuacions urbanes, a banda de la inversió en esports a través dels vestidors del camp de futbol, i han de ser totes pràcticament simultànies.

L'alcalde, Joan Baliarda, es mostra satisfet pel Fons d'Inversió Local atorgat pel govern de l'Estat espanyol tot i que lamenta que “això suposa no parlar del finançament local fins l´any 2011”, i afegeix, “els alcaldes i les dues associacions municipalistes denunciem una i altra vegada el mal finançament que patim tots els ajuntaments i malgrat aquest fons especial ni molt menys renunciem a continuar reivindicant el que creiem imprescindible: un millor finançament local”.

El Ple Ordinari de la Corporació del 12 de gener preveu aporvar les actuacions previstes per l'Ajuntament a finançar amb els més d´1,7MM d´euros del Fons Estat d´Inversió Local.

Below Content Viewlet

Document Actions