Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt rep aquesta tarda el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local

El municipi ha assolit la màxima puntuació possible, el 100%

Above Content Body

Content Core

Segell 2014Josep Triadó, alcalde de Premià de Dalt, recollirà avui a les sis de la tarda el Segell Infoparticipa, que reconeix la qualitat i la transparència de la comunicació pública local.

El guardó l’atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’acte de lliurament es farà al palau de Pedralbes de Barcelona i serà presidit per la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega i pel rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Ferran Sancho.

El consell certificador ha acordat concedir el segell distintiu a 77 ajuntaments catalans en aquesta edició, però només 20 han assolit la puntuació màxima del 100%. Entre ells hi ha Premià de Dalt , que en l’anterior avaluació havia obtingut ja un 70,73% i l'any 2012 un 29%. L’avaluació ha permès constatar una millora general de la informació disponible a les pàgines web dels ajuntaments catalans ja que en l’anterior onada, només 48 ajuntaments havien obtingut la distinció. Al Maresme només dos municipis han obtingut el 100%, Premià de Dalt i Premià de Mar.

L’avaluació es duu a terme a partir de 41 preguntes que permeten observar si els webs ofereixen informació sobre qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, quina informació proporcionen sobre la gestió i quines eines s’ofereixen per a la participació ciutadana. Els resultats de l’avaluació es publiquen al Mapa Infoparticipa.

Below Content Viewlet

Document Actions