Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt regula l'aparcament a una part del nucli antic amb la posada en marxa de la zona d'estacionament amb horari limitat

Above Content Body

Content Core

Zona blava gratuïa 2 La zona blava gratuïta entra en funcionament dilluns 17 de novembre a una part del nucli antic i a la zona situada entre la carretera
de Vilassar de Dalt i el carrer Miramar. La regulació horària de l'estacionament serà de dilluns a dissabte, de 9 a 15 hores, amb una estada màxima d'1 hora seguida. A banda, s´habilitaran zones de càrrega i descàrrega de dilluns a dissabte de 8 a 14 hores, i de 16 a 20 hores, amb un temps màxim de 15 minuts. L'objectiu d'aquesta actuació és aconseguir és, com explica l'alcalde, Joan Baliarda, "aconseguir la màxima rotació possible de vehicles estacionats per tal de facilitar a tots els veïns l'aparcament perquè puguin dur a terme gestions i compres al municipi i així afavorir la dinamització del comerç local de Premià de Dalt, alhora que pretenem millorar la mobilitat i garantir un bon ús de l'espai públic".

Concretament, les vies afectades són les següents:

  • Riera de Sant Pere, des del carrer de la Cisa fins al número 156 (a l´alçada de la Policia Local).
  • Carretera de Premià, des de la cruïlla amb la Riera de Sant Pere i fins a la travessia de la Plaça.
  • Plaça de la Vila
  • Cruïlla del carrer Miramar amb la carretera de Vilassar de Dalt.


Zona blava gratuïta 1 Pels veïns de la zona, a qui l'habitatge els dóna de front a la Riera de Sant Pere o a la plaça de la Vila, l'Ajuntament ha posat a la seva disposició una tarja de resident per habitatge que s'ha de col·locar de forma ben visible a l'interior del  vehicle perquè els agents de la Policia Local, que seran els que duran a terme el compliment de l'estacionament limitat, tinguin constància que no necessiten disc horari per a estacionar.

L'entrada en funcionament de la zona blava gratuïta serà el 17 de novembre i hi haurà a partir de llavors 15 dies de prova durant els quals els agents de la Policia Local dipositaran avisos als cotxes estacionats en aquesta zona, informant els seus conductors de la regulació de l'estacionament. Els conductors reincidents seran degudament sancionats. Cal dir que els clients dels establiments comercials, els veïns de Premià de Dalt i les persones que ho desitgin, podran recollir gratuïtament un disc horari a les Oficina d'Atenció al CIutadà (OAC), Policia Local o bé als comerços i empreses locals. L'1 de desembre finalitzarà l'esmentat període de prova en què els agents avisaran els conductors de la nova norma d'estacionament a una part del municipi.

Below Content Viewlet

Document Actions