Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt promou diferents actes entorn el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

L’objectiu és sensibilitzar la ciutadania i rebutjar les violències masclistes mitjançant diverses activitats a diferents barris

Above Content Body

Content Core

L’Ajuntament de Premià de Dalt organitza com cada any una sèrie d’activitats entorn al 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència masclista, totes elles coordinades per la regidoria d’Igualtat. La programació proposa tallers, teatre, dansa, cant, entre d’altres, amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania entorn les violències masclistes i rebutjar-les. Les activitats programades començaran el 16 de novembre i acabaran el 10 de desembre de 2019.

La campanya d’enguany vol visualitzar el rebuig de les violències masclistes, el dret a l’autodefensa feminista i el record de totes les dones assassinades.

La regidora d’Igualtat, Josi Duran, explica que “per a fer front a la xacra de la violència masclista cal aplicar mecanismes de prevenció, detecció, intervenció i recuperació i fer-ho treballant de forma coordinada totes les àrees de l’Ajuntament amb el suport de les diferents administracions públiques”.

El rebuig i la visualització de la violència masclista es reflecteix en la imatge del cartell del 25N d’aquest any, obra de la dissenyadora gràfica Lali Rodríguez Tió, que simbolitza que cap violència pot tapar el poder de la dona.

Moltes accions per a commemorar el 25N al poble

El programa d’activitats és fruit del treball conjunt entre diverses entitats, equipaments, departaments municipals i administracions públiques amb l’etiqueta #prouviolenciamasclista.

Destaquen les activitats adreçades al jovent de Premià de Dalt, amb tres tallers, un per  a nenes fins a 12 anys i les seves mares, un altre per a noies més grans de 12 anys i l’últim per a nois de més de 12 anys; la lectura del manifest i encesa d’espelmes a càrrec de Dones de Dalt i la presentació del llibre ‘Follem?’ de la Bel Olid, entre altres.

Podeu consultar la programació completa fent clic a la imatge.

 

Below Content Viewlet

Document Actions