Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt per la Independència participarà de la Caravana per un Estat propi que tindrà lloc diumenge 15 de gener

L'organització -Assemblea Nacional Catalana del Maresme- ha fet una crida perquè els participants duguin estelades i senyeres per a fer ben visible els vehicles al seu pas per la N-II

Above Content Body

Content Core

Els participants a la caravana es trobaran (diumenge 15 de gener), junt amb els de Premià de Mar, a l’aparcament de La Salle de Premià de Mar a les 9 del matí, sobre les 9´15 creuaran Premià de Mar per la Gran Via i es dirigiran cap al Mercat de les Flors de Vilassar de Mar (N-II) on s'uniran als pagesos i altres participants de pobles de la rodalia, io aprofitaran l'espera per a guarnir els vehicles. Posteriorment, s'iniciarà la marxa fins a Canet de Mar.  En aquest municipi costaner, en Pep Riera, membre del consell permanent de l'Assemblea, llegirà el manifest i tot seguit hi intervindran els alcaldes presents a l'acte.

L'organització -Assemblea Nacional Catalana del Maresme- ha fet una crida perquè els participants duguin estelades i senyeres per a fer ben visible els vehicles.

L'objectiu és omplir la N-II de color tot reivindicant l'Estat propi.

Premià de Dalt és un dels integrants de la caravana sud. A banda també hi són presents Caldes d'Estrac, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Dosrius, Mataró, Argentona, Òrrius, Cabrera de Mar, Cabrils, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Premià de Mar, Teià El Masnou, Alella, tiana i Montgat.

Caravana per un Estat propi, 15 de gener de 2012

Caravana per un Estat propi, 15 de gener de 2012

Fitxer: caravanaxunestatpropi.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 86,39 kB

Below Content Viewlet

Document Actions