Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt participa a la III Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d'alcohol

L'Ajuntament orgnitza una xerrada a càrrec del doctor Pere Beato

Above Content Body

Content Core

Amb alcohol, menys és millorDimarts 15 de novembre a les 19h, a la Sala de Plens, el Dr. Pere Beato, presentarà la xerrada "Veus el que Beus? L’ alcohol, tu i els teus". Aquesta és l'activitat que organitza la Regidoria de Salut dins de la III Setmana de Sensibilització dels riscos del consum d'alcohol. Una xerrada des d'una perspectiva social i familiar que pretén conscienciar-nos dels importants riscos que suposa l'alcohol per a la nostra qualitat de vida.

Des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya es promou la mobilització de la societat catalana en el marc de la III Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol. Aquesta iniciativa prevista del 14 al 20 de novembre forma part de la "Awareness Week on Alcohol Related Harm (AWARH)" promoguda per diverses entitats a Europa.

Enguany, es vol posar en valor la feina que es fa al territori i reforçar la col·laboració entre tots els agents que estan compromesos en la prevenció dels problemes relacionats amb l’alcohol. Per aquest motiu el lema de la setmana és: "Amb l'alcohol menys és millor: Fem xarxa!".

L’alcohol és la droga més consumida i acceptada a la nostra societat i una de les que més problemes socials i sanitaris genera. Per evitar l’aparició de problemes associats al consum d’alcohol es recomana en general beure’n menys i sempre per sota dels nivells considerats de risc.

Tríptic

Tríptic

Fitxer: triptic_veuselquebeus.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 391,09 kB

Calculadora de consum d'alcohol. Clica AQUí

Below Content Viewlet

Document Actions