Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt organitza una setmana d'activitats per a celebrar la Diada de Sant Jordi

Above Content Body

Content Core

Recurs Diada de Sant Jordi Les activitats per a commemorar el Dia del Llibre i la Rosa començaven el passat 5 d'abril, amb la inauguració de l'exposició “Llibres al Museu” de l'artista local Madola, al Museu de Premià de Dalt, una mostra que es pot veure fins al 4 de maig. I les activitats continuaven dimecres 16 d'abril, amb la presentació del “Jocs de guerra. Cosa d'infants” a la Biblioteca Jaume Perich, i el divendres 18 d'abril, amb la projecció de la pel·lícula “Llach: la revolta permanent” al teatre de la Societat Cultural Sant Jaume, en el marc de les projeccions que organitza periòdicament la secció Cineclub d'aquesta entitat centenària.

Aquest cap de setmana, 19 i 20 d'abril, arriba una nova activitat, una exposició de bonsais –a la sala de l'Orfeó de la SC Sant Jaume- a càrrec de Tocats pel Bolet. I dimarts 22 d'abril, a les 18.30h, la Biblioteca organitza un taller de Sant Jordi, amb Laura Calero.

El Dia de Sant Jordi, hi ha activitats diverses, centrades sobretot al torrent Santa Anna i a la Societat Cultural Sant Jaume. En aquests dos espais surant tot el dia s'instal·laran parades de llibres i roses i d'entitats locals. Les activitats programades són les següents:

  • 17.30h  Tallers de Sant Jordi, al pati de la SC Jaume
  • 18.00h  Concert de Sant Jordi, a càrrec de l'Escola Municipal de Música, al pati de la SC Sant Jaume
  • 18.30h  Contes infantils de Sant Jordi, a l'Espai Santa Anna-Sala Polivalent.
  • 19.00h  Presentació del llibre “Neus Català”, a càrrec de l'autora, Elisenda Belenguer, a la sala l'Orfeó de la SC Sant Jaume

Dijous 24 d'abril continua la celebració de la Setmana de Sant Jordi a les 18h amb l'espectacle “En Quimet i el seu tricicle”, a càrrec de Galiot Teatre, al jardí del davant de la biblioteca municipal;  i a les 19.30h amb la presentació del llibre “El Guepard 1970”, de Lluís Juste de Nin, a càrrec d'Àlex Casanovas, al Museu de Premià de Dalt.

Divendres 25 d'abril, a les 19h, té lloc la presentació del quart conte infantil que edita l'Ajuntament de Premià de Dalt, “La Cadira del Bisbe”, amb text d'Enric Gassol i il·lustracions del ninotaire Fer. La presentació té lloc al jardí del davant de la biblioteca municipal. I una hora més tard, a les 20h, a l'Espai Arts i Lletres, es presenta el llibre “Forasters” de Rafael Vallbona, en un acte que organitza el Grup de Lectura Arts i Lletres. I a les 20.30h, la Penya Barcelonista Premià de Dalt Sant Jaume organitza a un col·loqui amb periodistes esportius (Pitu Abril, de Barcelona Televisió; Ramon Besa, d'El País; Cristina Cubero, d´El Mundo Deportivo; Luís Fernando Rojo, del Marca; i Xavi Torres, de TV3. El col·loqui el moderarà el redactor en cap del diari Sport, i veí de Premià de Dalt, Toni Frieros) sobre l'actualitat del Futbol Club Barcelona.

La Setmana de Sant Jordi es tanca dissabte 26 d'abril, amb un concert de gospel al teatre de la SC Sant Jaume, organitzat per Dones de Dalt.

Les activitats de Sant Jordi les organitzen de forma conjunta l'Ajuntament de Premià de Dalt i el Consell Municipal de Cultura, La Fletxa Punt d'Informació Juvenil, el Museu de Premià de Dalt, l'Escola Municipal de Música, la Societat Cultural Sant Jaume, la seva secció de Cineclub i Dones de Dalt.

Below Content Viewlet

Document Actions