Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt lamenta la mort de l'exregidor de Governació, Ildefonso Fernández

L'exregidor va morir diumenge 26 de febrer a l'edat de 71 anys

Above Content Body

Content Core

Ildefonso Fernández Álvarez, exregidorL’Ajuntament de Premià de Dalt expressa el seu profund condol a tota la famílía de l’exregidor de Governació i Urbanisme en la pasada legislatura, Ildefonso Fernández Álvarez (PPC).

La Corporació informa que la vetllà tindrà lloc al Tanatori de Mataró el dilluns 27 de febrer a partir de les 5 de la tarda.El funeral serà oficiat l'endemà a les 11 del matí a la Parròquia de Sant Cristòfol de Premià de Mar.


ESCRIT DE LA FILLA D'UNA EXCOMPANYA DE L'ILDEFONSO FERNÁNDEZ
.
Bons consells, sempre guiaves els teus alumnes i companys. Fores un bon mestre per a molts infants i joves, com el meu marit, un bon mestre i un bon director per a tots aquells que et vàrem conèixer, com la meva mare i jo mateixa.
La rialla lluïa al teu rostre i les teves enginyoses idees ajudaven a tothom. Tal dia com avui, ens va deixar la meva mare i féres un escrit enr ecord seu. Ara ho sentiré, una vegada més, pel fet d'haver-me d'acomiadar de tu.
Familiars, companys, mestres i exalumnes trobarem a faltar aquell somriure que aconseguia més que un rostre seriós, gràcies a la seva sincera imatge i et demanem que ens continuïs guiant tal i com has fet fins ara.

Aida Pascual
Premià de Mar, 27 de febrer del 2012

Below Content Viewlet

Document Actions