Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt ja gaudeix d'un autobús de la línia C-14 cada 40 minuts

Above Content Body

Content Core

Diumenge 2 de novembre, els equips de govern de Premià de Dalt i Premià de Mar inauguraven la renovada línia d'autobús C-14 que uneix els diferents barris de Premià de Dalt amb Premià de Mar i l'estació de Renfe. La línia disposa doncs d'un nou vehicle, adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda, amb capacitat per a una seixantena d'usuaris, i amb una freqüència de pas de 40 minuts, de forma ininterrompuda, des de primera hora del matí. Josep Triadó, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Premià de Dalt, i Miquel Buch, alcalde de Premià de Mar, encapçalaven les dues delegacions per a conèixer de primera mà el nou recorregut i vehicle.Dos governs amb bus
Josep Triadó, explicava als mitjans de comunicació que "la col·laboració entre amdós ajuntaments gaudeix d'una salut excel·lent, i la línia d'autobús compartida n'és un bon exemple". A Premià de Dalt el primer autobús sortirà de la parada del Forn (cruïlla Riera de Sant Pere/carretera de Premià) a les 6.20h, i l'últim a les 21h. La línia C-14 és la que connecta els diferents nuclis urbans de Premià de Dalt amb la població veïna de Premià de Mar. L'últim vehicle que sortirà de l'estació de Renfe de Premià de Mar ho farà a les 21.20 hores.

Nou recorregut

Els canvis introduïts en la línia C-14 consisteixen en la supressió de dues parades a Premià de Dalt, i una a Premià de Mar, la de Can Pou-Camp de Mar, per a garantir que cada 40 minuts hi hagi un autobús. La regidora de Transport, de Premià de Dalt, Carolina Mateo, explica que "hem suprimit la parada de la plaça Vista Alegre i la de davant l'escola maternal Betlem, a la carretera de Premià, perquè totes dues tenen una parada a menys de 50 metres, en concret, la de la rotonda de les Flors i la del Forn, respectivament".

inauguracio_bus2 La remodelació de la línia C-14, comporta també l'eliminació de la línia de reforç que fins ara hi havia a les hores puntes del matí perquè, "aquesta perd sentit ja que ara tindrem un bus cada 40 minuts, en lloc d'un cada hora, com fins ara", segons Carolina Mateo. La renovació i millora d'aquesta línia de transport públic interurbà ha estat un dels primers acords entre els Ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar, i de fet es tracta d'un dels serveis mancomunats de què disposen ambdós consistoris.

Premiàbus, la nova imatge

La línia C-14 també presenta una nova imatge gràfica, obra de la dissenyadora local Lali Rodríguez Tió, la qual ha creat una icona amb forma de tampó que representa unes ones marines que simbolitzen Premià de Mar, i la ondulació de les muntanyes de Premià de Dalt. La idea del tampó prové del sobre de correu ordinari que es fa arribar d'un lloc a un altre. En breu, un codi que està relacionat amb el transport i el moviment, amb l'eslògan Premiàbus, de mar a dalt; de dalt a mar.

Logo línia d'autobús C-14

Recorregut Bus C-14

Descarregueu-vos en aquest document adjunt els horaris de l'autobús.

Fitxer: recorregut_bus_c14.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 316,12 kB

Below Content Viewlet

Document Actions