Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt ja disposa del seu primer Pla d’Igualtat de Gènere

Above Content Body

Content Core

Divendres 2 de febrer de 2018 la sala de plens va acollir la presentació del  Pla d’Igualtat de Gènere de Premià de Dalt per al període 2017-2020, elaborat per la regidoria d’Igualtat, amb el suport de l’Oficina de les Dones i LGTBI de la Diputació de Barcelona.

La presentació va comptar amb la participació de l’alcalde, Josep Triadó, la regidoria d’Igualtat, Magda Julià, la diputada adjunta de Territori i Sostenibilitat de la Diputació, Rosa Funtané, i la tècnica de projectes d’Igualtat, Sílvia Alberich.

El Pla té com a objectiu posar en marxa un seguit de mesures correctores integrals que, a través de la sensibilització, la formació i l’acció transformadora, busquen revertir la situació de desigualtat de gènere detectada en diferents àmbits.  

Pla fruit del treball transversal

Es tracta d’un full de ruta que assenta el treball transversal a desenvolupar al llarg dels propers anys amb la implicació de les diferents àrees municipals del Consistori i agents socials. I representa un bon marc de referència per tal que la perspectiva de gènere impregni camps diversos (educatiu, lleure, festiu, esportiu, participatiu, laboral, etc.)...i faci possible la creació i consolidació de projectes més estructurals i sostenibles en el temps, que vagin més enllà de les accions puntuals

La regidora d’Igualtat, Magda Julià, explicava que “els plans d’igualtat són un instrument clau per avançar en el camí vers una major equitat de gènere i alhora per a treballar en la construcció d’una societat més cohesionada i democràtica”.

Below Content Viewlet

Document Actions