Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt homenatja la dona amb diversos actes per a celebrar el 8 de març

Above Content Body

Content Core

Recurs de la donaEnguany, el municipi ha programat diversos actes per a commemorar el 8 de març, Dia de la Dona Treballadora. En el marc del Pla de Barris que es desenvolupa a la zona de Santa Anna-Tió, dijous 8 de març s'elaborarà un mural commemoratiu a les 16h i posteriorment hi haurà una enlairada de globus, a la pista La Petanca. A les 6 de la tarda s'inaugura l'exposició de quadres en 3D que han realitzat les dones de l'Associació de Veïns del barri Santa Maria-Santa Anna-Tió.

L'endemà, divendres 9 de març, a les 11h tindrà lloc una conferència de llenguatge no sexista, a càrrec del Centre de Normalització Lingüística, amb la col·laboració de l'Oficina de Català de Premià de Dalt. I ja a la tarda, a 2/4 de 4 s'ha organitzat una "Tarda de dones, poesia i te". Un espai de trobada per enraonar i recitar poemes relacionats amb el món de la dona o bé escrits per dones. Ambdós actes es faran al Centre de Formació Permanent.

Finalment, la darrera acció vinculada al Pla de Barris per a celebrar el Dia de la Dona es farà el dissabte 10 de març, primer amb una representació de teatre musical, concretament, "Dones d'aire", a càrrec de l'alumnat de l'Escola Municipal de Música, i després amb un Sopar de dones on cada comensal haurà de portar un plat i una beguda per a compartir. Cal fer la reserva al Punt d'Informació del Pla de Barris, al telèfon 93 693 15 90. Tant el teatre com el sopar es fan al mateix escenari, l'Espai Santa Anna (camí del Mig/Via Primilia).

Pel que fa a la secció Dones de Dalt de la Societat Cultural Sant Jaume, han programat la lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dona pel dijous 8 de març a les 7 de la tarda a la Sala de l'Orfeó. I posteriorment, celebraran el ja tradicional Sopar de Dones el dis 8 de març, en aquesta ocasió al Restaurant del Club de Tennis Premià de Dalt. Els tiquets pel sopar s'han d'adquirir a la Merceria ca la Teresa fins el dia 7. El preu de cada tiquet és de 20€.

Cartell 8M, Pla de Barris

Cartell 8M, Pla de Barris

Fitxer: cartell8marc_diadeladona.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 761,81 kB

La regidoria de la Dona i Igualtat també organitza el seu particular homenatja a les dones treballadores amb l'elaboració d'una panoràmica tipus collage feta a base de l'aportació voluntària de fotos de dones del poble al seu lloc de feina, actuals i/o antigues. El muntatge gràfic es podrà veure al bloc de la regidora d'Igualtat i Dona, Magda Julià, a partir del dijous.

Manifest del Dia Internacional de la Dona, Generalitat de Catalunya

Manifest del Dia Internacional de la Dona, Diputació de Barcelona

Below Content Viewlet

Document Actions