Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt executarà un programa de qualificació professional inicial (PQPI) per a 16 persones al Centre de Formació Permanent

Above Content Body

Content Core

Logo SMOPEConcretament, el programa que es desenvoluparà és el d’Auxiliar en activitats d’oficina i en serveis administratius generals, del qual se’n beneficiaran 16 persones. Aquests programes, PQPI, són de qualificació professional inicial (PQPI) adreçats a joves més grans de 16 anys i a menors de 25 anys apuntats al SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) com a demandants d’ocupació que no han obtingut el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria i que, a curt termini, volen treballar i/o cursar un cicle formatiu de grau mitjà. De fet, els PQPI són una nova porta d'entrada al sistema educatiu ja que garanteixen la qualificació professional que l'alumnat requereix per optar a una feina amb garanties i continuar els estudis.

Auxiliar en activitats d’oficina i en serveis administratius generals. Aquesta formació està formada per 869 hores lectives. Les 16 persones que la faran començaran el 9 de desembre i acabaran el 31 de juliol de 2012, en horari de 9:30 a 15:30h.  L'objectiu d'aquest programa és el contacte amb el món laboral, a partir d'un conveni de pràctiques en empreses (i si pot ser inserció laboral) i el retorn al sistema educatiu. Les classes tindran lloc a les instal·lacions del Centre de Formació Permanent (plaça Mil·lenari, 5), a l’Aula d’Informàtica. A banda del programa formatiu pertinent, el projecte inclou formació complementària. A banda, amb l’objectiu de consolidar l’aprenentatge, l’alumnat també farà 200 hores de pràctiques a empreses.

Below Content Viewlet

Document Actions