Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt esdevé el centre neuràlgic del futbol base amb la VIII Copa Coca-Cola

Més de 30.000 nens i nenes van participar l´any passat en el torneig de referència de l´esport escolar

Above Content Body

Content Core

copacocacola3 Premià de Dalt acull els propers 15 i 16 de maig la fase final de la VIII Copa Coca-Cola, d'on sortirà un nou campió. En aquesta vuitena edició el torneig s´ha consolidat plenament i l´esdeveniment visitarà les mateixes ciutats que en l´edició anterior. Concretament, 25 seus, 1900 centres escolars i més de 33.000 joves entre 13 i 15 anys participen de la festa del futbol base.

El Camp Municipal d'Esports, seu del Club Esportiu Premià de Dalt, acull, un any més, la fase provincial del torneig. El campionat es desenvolupa doncs en vint-i-cinc seus d'on surten els 25 finalistes que es jugaran el títol de campió a la gran Fase Final, a finals de juny a Navarra. L'any passat la final es va jugar en terres gallegues, concretament a l'Estadi de Riazor de La Corunya on 4.000 espectadors van presenciar en directe la gran final i la primera victòria navarresa en aquesta competició. La Copa Coca-Cola arriba a la província de Barcelona per vuitena vegada, amb la participació d'equips de les províncies de Barcelona i Girona.

copa cocacola2 Aquesta iniciativa és una mostra més del compromís de Coca-Cola amb l'esport base i amb els joves, els grans protagonistes del torneig. A través d´aquesta iniciativa es promouen els hàbits esportius saludables entre la joventut.

Mecànica del campionat

La Copa s´ha dividit en tres fases, una Fase Escolar –adreçada a totes les escoles de les ciutats escollides que van presentar equip- una Fase Ciutats –que s´allargarà de novembre a juny i que enfrontarà els col·legis inscrits en aquella seu en partits de dos períodes de 25 minuts cadascun- i la Fase Nacional, on 25 equips lluitaran pel títol a la ciutat de Iruñea (Pamplona).

Futbol Parc el dissabte 15 de maig, a Premià de Dalt

Dissabte, coincidint amb la competició i a les instal·lacions del CE Premià de Dalt tindrà lloc el parc temàtic dedicat al món del futbol, concretament d'11 a 15 hores i de 16 a 19 hores. Hi haurà grans activitats com ara el futbolí humà, el penal virtual, el savi del futbol... A banda el Futbol Parc regalarà un viatge per a dues persones amb entrades per a veure la selecció de l´Estat espanyol al Mundial de Sud Àfrica ja que Coca-Cola patrocina l'esdeveniment. Per a guanyar el premi els futbolistes han d´imitar les celebracions dels futbolistes professionals. Cada jornada un representant de Coca-Cola escollirà la millor celebració, la penjarà al web, feu clic

aquí(23)

per anar-hi i els visitants del web votaran la millor.

Below Content Viewlet

Document Actions