Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt es prepara per al 8 de març

El municipi organitza diferents actes amb diverses entitats amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Above Content Body

Content Core

Premià de Dalt es prepara per al 8 de març
La commemoració vol posar en valor la sororitat

Premià de Dalt es prepara per commemorar una de les dates més importants del  calendari feminista, el Dia Internacional de les Dones. El 8 de març és una data que pretén reivindicar la igualtat entre dones i homes i alhora també lluitar per l’eliminació de la discriminació per raons de gènere.

Enguany, la campanya entorn del Dia Internacional de les Dones vol donar visibilitat i posar en valor la sororitat. Un concepte entès com la recerca de relacions positives, de participació i d'aliança entre totes les dones del món.

Dones de diversos orígens i condicions amb una fita comú: erradicar les desigualtats, les violències i les discriminacions que pateixen les dones per tal d’aconseguir una societat justa i igualitària.

Programa d’activitats

Taller de dones entre dònuts al barri del Remei, la presentació del II Pla d’Igualtat, dues exposicions, un visionat de curts i un escape city de temàtic feminista al PIJ La Fletxa, un conte infantil a la Biblioteca Jaume Perich, el 3r Dinar de Dones a l’Espai Santa Anna amenitzat per la Paloma Jiménez amb “Todo sobre mi toto” i ball en línia a càrrec de l’AV Santa Anna-Tió, una setmana de portes obertes a diverses activitats esportives de les Katrines, una exhibició de La Poma Bike Park Dones i el repartiment del joc “Qui fa què?” és el que s’ha programat per al 8 de març d’enguany.

Des de l'Ajuntament de Premià de Dalt i totes les associacions organitzadores d'aquests actes, convidem la població a participar de les diferents activitats i a continuar lluitant per una plena igualtat entre dones i homes cada dia de l'any.

ConsuLteu tots les activitats programades al cartell del 8M dissenyat per la Lali Rodríguez Tió.

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions