Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt es mulla per l'esclerosi múltiple aquest diumenge

A les 12 del migdia, a la piscina del Club de Tennis Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

Mulla't 2016

El proper 10 de juliol Premià de Dalt es “mullarà” per l´esclerosi múltiple. El municipi s'adhereix per segon any a la iniciativa “Mulla't” que té com a objectiu recaptar fons per a aquesta malaltia i que se celebra a tota Catalunya. La capbussada solidària al municipi es realitzarà a les 12 del migdia,a  les instal·lacions del Club de Tennis Premià de Dalt. Hi haurà venda de material a la recepció per tal de recollir fons per a la lluita contra aquesta malaltia.

Més de 600 piscines a Catalunya participen activament en la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple que enguany se celebra diumenge 10 de juliol i que des de fa més de 20 anys impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Milers de ciutadans es mullen i neden metres per solidaritzar-se amb les 7.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya i prop de 46.000 a l'Estat espanyol.

Des de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) aquest any han preparat un material del Mulla't molt singular. Gorres, samarretes, bosses amb necesser de conjunt i tovalloles. Tot amb un disseny que és la suma de l'esforç de persones amb discapacitat que treballen de forma integrada i normalitzada amb joves estudiants d'escoles de disseny, il·lustradors i directors d'art sènior.

Aquesta malaltia es diagnostica cada vegada a persones més joves, entre els 20 i els 40 anys, i entre els objectius s´estableix millorar la qualitat de vida dels afectats amb serveis de neurorehabilitació i d´inserció laboral a través dels hospitals de dia que la FEM gestiona a Barcelona, Lleida i Reus i de l´atenció domiciliària a Girona i el Centre Especial de Treball.

Mulla't 2016 Premià de Dalt

Below Content Viewlet

Document Actions