Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt és l'escenari el proper 4 d´octubre de la XIX Trobada de Gegants de la Coordinadora del Maresme

Above Content Body

Content Core

Gegants de Premià de Dalt L'espectacle popular està més que garantit amb la participació de 50 gegants i 1000 geganters que ompliran els carrers de la vila de festa i música. La Trobada suposarà, òbviament, afectacions de trànsit, especialment a la Riera de Sant Pere, via clau per a connectar el nucli antic.
En la XIX Trobada de Gegants, que tindrà lloc el proper diumenge 4 d'octubre, s'interpretarà el Ball del Maresme, amb la participació dels 50 gegants. A banda, s'escollirà la Pubilla 2009, després que durant tot un any la Pubilla ha estat la geganta de Premià de Dalt, la Bonadona, elegida a la població del Maresme de Santa Susanna.

Participació de voluntaris

Davant d'aquesta important moguda, la presidenta de la Colla Gegantera de Premià de Dalt, Agnès Julià, fa una crida perquè els veïns del municipi participin com a voluntaris de la Trobada. L'objectiu dels Geganters de Premià de Dalt és que voluntaris i Policia Local siguin els encarregats de controlar el bon funcionament de la Trobada i de minvar les molèsties de trànsit que es puguin ocasionar.

Programa d´actes

La Trobada arrencarà a les 11 del matí, amb la plantada de gegants a la plaça Jordi Pujol. A 2/4 de 12 del migdia, es faran les votacions per a escollir la Pubilla 2009; a les 12 del migdia arrencarà la cercavila i cap a 2/4 de 2 de la tarda els gegants i les colles arribaran a la plaça l'Espolsada, on es faran els parlaments, es ballarà la Dansa del Maresme i es proclamarà la Pubilla 2009. La Trobada finalitzarà amb un dinar de germanor dels gegants de la Coordinadora del Maresme al Pavelló Poliesportiu Municipal.

Recorregut de la cercavila
  • 12h Sortida de la plaça Jordi Pujol
  • Riera de Sant Pere
  • Ca la Teta
  • Can Malagrida
  • Carretera de Premià de Dalt-Premià de Mar
  • Riera de Sant Pere
  • Passeig de Can Balet i plaça de l´Espolsada
Cartell Trobada de Gegants del Maresme a Premià de Dalt (4/10/2009)

Podeu descarregar-vos el cartell de la Trobada en aquest document adjunt.

Fitxer: cartell_XIX_trobada_gegants.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1,1 MB

Below Content Viewlet

Document Actions