Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt és l'escenari d'un concert de l'Orquestra de Cambra Catalana

Divendres 1 d´agost, a les 22h, l'art de Vivaldi serà als jardins de can Claramunt dins del 37è Festival de Música del Maresme

Above Content Body

Content Core

L’Orquestra de Cambra Catalana (OCC), amb la col·laboració del prestigiós i reconegut violinista Joan Espina, ofereix un concert als jardins de Can Claramunt. Concretament, una versió de les Quatre Estacions de Vivaldi –l’obra més coneguda del seu creador i una peça de referència de la música barroca- complementada amb “Invierno Porteño” del compositor argentí Astor Piazzola.

OCC a l'Auditori de BarcelonaL’OCC va ser fundada fa 28 anys, i dóna l’oportunitat d’actuar a joves intèrprets. El seu repertori inclou totes les èpoques i compositors, amb una especial incidència a la interpretació i difusió de la música catalana. L’orquestra ja duu més de cinc-cents concerts amb actuacions als principals auditoris i festivals de tot l’Estat espanyol i a diversos llocs del món. El seu director, i fundador, és en Joan Pàmies, també director artístic del Festival de Música del Maresme, el qual va néixer a Premià de Dalt fa trenta-set anys.
L’orquestra compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Ramon Llull.

Joan Pàmies
Joan Pàmies va néixer a Valladolid, ciutat on va cursar els estudis musicals. Posteriorment es va traslladar a Barcelona on va continuar els seus estudis que més tard ampliaria a Brussel·les, Stuttgart i Madrid.
La seva trajectòria professional s’ha projectat en les vessants de la interpretació instrumental, la docència, i la direcció orquestral i coral. Aquestes activitats l’han dut a actuar a tot l’Estat Espanyol, Alemanya, Bèlgica, Bulgària, França, Itàlia, República Txeca, Suïssa, Líban, Mèxic i Tunísia. Ha dirigit diverses orquestres i formacions corals tant de l’àmbit nacional com internacional. Ha estat professor titular de l’Orquestra Nacional d’Espanya i durant quinze anys va exercir com a catedràtic del Conservatori Superior Municipal de Música Barcelona. És fundador i director de l’Orquestra de Cambra Catalana.

Programa del concert a Can Claramunt

Programa del concert a Can Claramunt

Fitxer: 1_agost_2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 726,88 kB

Below Content Viewlet

Document Actions