Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt és l'escenari de la mesa de coordinació operativa de Policia Local i Mossos d'Esquadra al Baix Maresme

Aquestes reunions es fan des del desplegament dels Mossos d'Esquadra, l'any 2003

Above Content Body

Content Core

Mesa de coordinació operativa (21/02/2013)Dijous 21 de febrer l'antic edifici consistorial va ser l’escenari d'aquesta trobada operativa de caps i comandaments dels 10 municipis que conformen l'Àrea Bàsica Policial (ABP) del Baix Maresme. L’acte també va servir perquè es presentés la nova cap del sector de trànsit de Mataró dels Mossos d'Esquadra, Adela Flores.
El regidor de Governació i Seguretat Ciutadana, Adolfo Trobalón, l’inspector, Josep M. Escribà, i el sergent, Joan Carles Román, encapçalaven la mesa. Hi van assistir representants de les policies locals d’Alella, Cabrils, El Masnou, Montgat, Premià de Dalt, Premià de Mar, Teià, Tiana, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar; i diversos comandaments dels Mossos d’Esquadra com ara el sots-cap, el cap de seguretat ciutadana, el cap d’investigació, el cap de l’OAC, el cap de proximitat i la nova cap del sector trànsit de Mataró.
Entre altres punts a tractar, es va fer una valoració i anàlisi de les dades estadístiques delinqüencials de les deu poblacions, de la graella de víctimes de violència de gènere i domèstica, dels diversos dispositius de prevenció que es realitzen a totes les poblacions de forma coordinada i també es van detallar les jornades formatives sobre nous grups juvenils.

Below Content Viewlet

Document Actions